Goede de Dienst Goede Kwaliteit

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

YUEQING CHIMAI ELECTRONIC CO.LTD

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China YUEQING CHIMAI ELECTRONIC CO.LTD certificaten
Goede kwaliteit, goede prijs, grote fabrikanten, zijn wij gelukkig met uw producten.

—— M. Rajeev

meer dan 10 jaar zeer professional.all-van de productenwerken de boete in ons materiaal hebben samengewerkt. Dank u.

—— Kierewiete Serkan

Chimai doet werkelijk goed op het ontwerp en de productie van de producten. De ervaren ingenieurs onderhouden zeer aardig ons.

—— Gokhan senturk

YUEQING CHIMAI ELECTRONIC CO.LTD

1 2 3 4
YUEQING CHIMAI ELECTRONIC CO.LTD YUEQING CHIMAI ELECTRONIC CO.LTD YUEQING CHIMAI ELECTRONIC CO.LTD YUEQING CHIMAI ELECTRONIC CO.LTD
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : CHIMAI
Aantal werknemers : 100~1000
Jaarlijkse omzet : 5KK-10KK
Opgericht Jaar : 2012
Export pct : 70% - 80%

Wordt de Elektronische Naamloze vennootschap van Yueqingschimai gevestigd bij Yueqing-Stad ZhenjingProvince, die aan de Oceaan van het Oosten ligt en beroemd voor Yandang-Berg is. Yueqing wordt verleend de naam van theproductiondepot van elektronisch element en instrument en het vervaardigingsdepot van nauwkeurige vorm. Het verkeer is geschikte ver3t - Het is ongeveer 50 kilometers van Wenzhou-Luchthaven en de de weglijnen en snelwegen zijn door de stad.

Ons bedrijf veroorzaakt en levert hoofdzakelijk reeks Tuimelschakelaarschakelaars. Micro- Schakelaars. Diaschakelaars. Drukknopschakelaars. Revoleschakelaars. Einddoos, Machtscontactdoos. Explosiebestendige Electrics. FlatCableschakelaars en andere Gestripte Schakelaars, enz.

Eerst aanhangend het principe van Kwaliteit, Klant eerst, Krediet eerst en hoog behandelend het bedrijf volgens de norm de Kwaliteitsbeheersysteem van van IS09001 (2000version), onze companysupplies - kwaliteit van producten en goede dienst voor de klanten.

Elektronische de Naamloze vennootschapreeksen van Yueqingschimai - omhoog een volledig regelsysteem. Wij hebben excellentmemebers, geavanceerde faciliteiten, norm die instrumenten ontdekken en zijn deskundigen in het reseaching. De buitenlandse en binnenlandse technologieën van de Wealsoinvoer om meer producten te onderzoeken om needsof te ontmoeten de klanten. Omdat het doel van ons bedrijf aan praktijkverwezenlijking en geworden onophoudelijk bevorderd is. Neemt inspanning op de samenwerking met de klanten.

Contactgegevens
YUEQING CHIMAI ELECTRONIC CO.LTD

Contactpersoon: Mina

Direct Stuur uw aanvraag naar ons